HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Sokan sokféle bankkal dolgoznak. Romániában is számos pénzintézet működik, a tapasztalat azonban azt bizonyítja, hogy a külföldi ügyfelek számára a Transilvania bank a legmegfelelőbb. Itt rendkívül rugalmasak a beosztottak, a törzstőke elhelyézésével egyidőben meg lehet rendelni a céges bankkártyát, és az internet banking szolgáltatást is. A szolgáltató, amelyet megbízunk a cégalapítással, a céges papírok elkészülte után visszamennek a bankba, hogy megnyissák az ügyfelek helyett a céges számlát, azaz a törzstőkét átalakítsák folyószámlává.

Más bankok esetében ez a folyamat rendkívül körülményes és időigényes, van olyan bank, ahova négy alkalommal is vissza kell menni, hogy mindent elintézzünk. 

Könyvelés - cégalapítás - bérszámfejtés

A Transilvania banknál viszont egyszer írnak alá az ügyfelek, és a romániai cégalapítás ennek köszönhetően így gördülékennyé válik.

Példának okáért megemlíthetjük a Romániában is működő Raiffeisen bankot, ahová négy alkalommal kell visszatérni, hogy mindent elrendezzünka  céges számlával kapcsolatosan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr201427387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása