Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

A legnépszerűbb tevékenységek

2024. augusztus 15. - cegalapitas-romaniaban

Mik azok a tevékenységek, amire a legtöbben román cégüket alapítják?

Valószínűleg nem mondunk azzal újat, ha megosztjuk olvasóinkkal, hogy a legtöbb külföldi üzletember román cége fő tevékenységének a szolgáltatásokat és a kereskedelmet jelöli meg.

Amennyiben szolgáltató tevékenységet nyújtó KFT*t alakítanak ügyfeleink, itt nagyon sok esetben jelenik meg az üzletviteli tanácsadás, ám megint sokan hoznak létre vállalkozást IT tevékenységi körrel, melyek között szerepel a programozás, a webdizájn, internetes portál szolgáltatások, tervezés-szerkesztés, stb. Mindemellett megint mások pénzügyi tanácsadást is végeznek, valamint közvetítőként is működik számos vállalkozó.

A közvetítés esetében meg kell említenünk az ingatlanközvetítést, valamilyen üzleti közvetítést, míg megint mások munkaerőt is közvetítenek, vagy akár kölcsönöznek más cégeknek.

Ha viszont kereskedelemről van szó, akkor itt is változatos TEÁOR-okkal találkozunk az alapító okiratokban.

A legtöbben a műszaki cikkek kereskedelmével foglalkoznak, megint mások az élelmiszeripari termékek kereskedelmét választják, ám sokan vannak akik ruházati cikkekkel, illetve egyéb mindennapos termékekkel foglalkoznak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr2918464027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása