HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Előző rövid szösszenetünkben az OTP tanulmányából származó adatok alapján közzétettük, hogy Romániában 8 ezernél is több magyarországi állampolgárságú által indított Kft van. De vajon az összesített listán mely állam foglalja el az első helyet? A kérdésre a választ szintén az OTP jelentésében találjuk, mely szerint az olaszok legkedveltebb célországa Románia, ugyanis szászerint már 25 ezer olasz tulajdonú céget számlál a romániai kereskedelmi kamara.

Cégalapítás

Ez tehát háromszor annyi, mint a magyar tulajdonú cégek száma. Rezidens állások Németországban

affordable car hire Romania At romaniacarrentals.com, We give you the pleasure of experiencing this European country and its vast natural landscapes.

Ezek után már csak azt volna jó megtudni, hogy miért olyan vonzó Románia az olaszok számára? Talán az olcsó munkaerő miatt, hiszen rengeteg olasz tulajdonú gyárat hoztak létre az elmúlt évtizedben Erdélyben, és egész Romániában, ám rengeteg olasz vásárol földet is Romániában

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr481442916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása