HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Nem csupán akkor nem alapíthatunk céget Romániában, ha már rendelkezünk egy Kft-vel (ekkor csendestársra lesz szükségünk, hogy legyen még egy tulajdonos a cégben, és így már alapíthatunk újabbat...), hanem akkor sem, ha tartozásunk vana  román állam felé.

A közjegyzőnél az alapító okirat aláírása előtt megkérdezik a céget alapítani kívánó személyt, hogy van-e bármiféle adóssága a román állam felé? Nincs szükség semmilyen bizonylatra, ami igazolná, hogy makulátlanul állunk a közjegyzői irodában aláírásra készen, magunk felelősségére kell kijelentenünk, hogy megfelelünk a követelményeknek, és kezdődhet is a cégalapítás Romániában. De mi van a német cégalapítással?

És a román cégbejegyzésről általánosan itt olvashat

Ha mégsem tártuk fel az igazságot, akkor erre utólag úgy is fény derül, hiszen a cégbíróság nem bízik meg az ilyen kijelentések valóságtartalmában, ezért leellenőrzi az illető személy adósságegyenlegét, és csakis akor ad zöld utat a cégalapításhoz, ha olyan tiszták vagyunk, mint a ma született bárány- természetesen az adósság tekintetében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr71424479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása