HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

A legtöbb németországi és ausztriai érdeklődő az építőipar, teherszállítás területéről származik, ám akadnak közöttük ugyancsak adóoptimalizálók is szép számban.

Nos, mit akar egy német vagy egy osztrák cég egy romániai céggel?

Nyilvánvaló, felveszi az olcsó román munkaerőt, alkalmazza a román cégnél, kiküldi Ausztriába vagy Németországba dolgozni aprópénzért, és jelentős összegeket takarított meg.

Érvényes ez mind az építkezés szektorból, mind pedig a szállítás szegmensből érkezőkre. Nem csoda, hogy paradicsomként tekintenek Romániára, hiszen egy itteni alkalmazott fele annyiért hajlandó elvégezni egy munkát, minta  nyugat-európai állampolgár.

Az adóoptimalizálók között pedig többnyire szolgáltatást nyújtó cégek lelhetők fel. Ez a legegyszerűbb formája az adóoptimalizálásnak, hiszen feltűnteti a román számlán azt a szolgáltatást, amit elvégzett, itt lkeadózza a leadóznivalót, és máris vastagabb a pénztárcája, mintha Németországban adózna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr871414060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása