HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Ki minek nevezi...

Nem feltétlenül kell ÁFA-csalásról beszélni, habár az is megesik

A tisztességes vállalkozók is játszhatnak az ÁFA-val, hiszen itt Romániában sokkal alacsonyabb az, mint Magyarországon, ezért sokan megveszik a román cégre a termékeket, itt kifizetik az ÁFA-t, és mindjárt spóroltak néhány százalékot.

Ám ez a jobbik eset, amikor kifizetiik az ÁFA-t a cégtulajdonosok.

Vannak olyanok, akik ÁFA-mentesen vásáolnak külföldről, papíron ide utaztatják az árut, itt be kellene fizetniük az ÁFA-t, de azt nem teszik, és íme nem csupán 5-6%-ot nyertek, ahnem a teljes ÁFA-t.

Ezt mondanom sem kell, hogy törvénytelen cselekedet, büntetőjogi felelősségrevonás jár érte, Már ha a csalót sikerül kézrekeríteni. A legtöbb esetben azonban a szegény nincstelen koldusra sújt le a törvény keze, aki jóhiszeműen, vagy néhány tíz ezer FT-ért aláírta a cégalapító okiratokat...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr351414078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása