HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Néha előfordulhat, hogy jobb, ha megvásárolunk már egy létező céget Romániában. Ez azért lehet előnyösebb, mint a cégalapítás, mert egy vadonatúj céggel szemben a már múlttal rendelkezőnek jobb a megítélése a bankok előtt, ha kölcsönt szeretnénk felvenni, vagy autót akarunk lízingelni. Ám a legindokoltabb eset az az, amikor pályázati kiírásokon szeretnénk részt venni, mivel itt rendkívül fontos, hogy legalább egy éves múltja legyen a Kft-nek.

A szolgáltatók között van olyam, amelyik nem csupán cégalapítással, hanem cégek értékesítésével is foglalkozik. Ám azt mindenképpen tudnunk kell, hogy egy cég felvásárlása sokkal költségesebb, mint egy új cég megalapítása, az ár akár a duplája is lehet, de ha komoly érvek szólnak a régi cég mellett, akkor minden további nélkül vennünk kell egy létezőt.

 

Eladó cég Romániában

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr371457492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása