HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Nem ritka eset az is, hogy az ügyeskedő üzletemberek, akik cégalapítási szándékkal érkeznek Romániába, nem maguk írják alá az alapító okiratot. Nos, lehet sejteni, hogy ennek mi az oka.

Valaki kap ezért pár tíz ezer FT-ot, és hajlandó aláírni a dokumentumokat, vagy lehet, hogy csupán jóhiszeműségével éltek vissza, és így tesz szívességet valakinek. Ez azonbana  legrosszabb, amit valaki tehet. Ha ő nem akarja aláírni a saját cégének az alapításáról szóló okmányokat, akkor vajon mit rejteget?

Bizon, rejteget valamit, és nem tiszta gondolatok fogantak meg az ilyen szmélyek fejében.

A romániai cégalapítást mintegy álcaként használják pénzeik eltűntetésére, adó- ÁFA-csaláshoz, és majd valaki mást fog üldözni a rendőrség és az adóhatóság szörnyű tetteik miatt. Csakis óvatosságra intenék mindenkit, aki aláírni készül más helyett...

 

Cégátírás Románia cégvásárlás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr611414084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása