HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Ha Romániában céget alapít, akkor választhatja a forgalomadós formát is, ami azt jelenti, hogy 3%-ot kifizet adóként az állam felé a vállalkozó.

Ideálisnak tűnik, de nem mindenkinek.

A legtöbb esetben a szolgáltató cégeknek a legideálisabb ez a forma, de miért is?

Mert egy szolgáltatás nem sok költséggel jár, a legtöbb szolgáltatást kínáló válallkozó alacsony költségek mellett működik, tehát nem tud sok mindent leírni. Akkor miért is választaná a profitadós román cégformát? Ebben az esetben a legjobb, ha a 3%-osat jelöli mega  cégalapítás menete közben. Kevés költség, kevés adó, ezt eredményezi a romániai cégalapítás

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr961411736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddmaster 2011.02.02. 18:31:37

Az lenne a kérdésem, hogy ha forgalomadós formát választok cégformának, akkor kaphatok EU-s adószámot?

cegalapitas-romaniaban 2011.02.04. 14:07:35

Igen, ekkor is kell osztalekadot fizetni, ezt mar a tiszta nyeresegre fizetem, azaz miutan kifizettem a 3% forgalomadot, ami marad, annak a 16%-at kell osztalekkent befizetnem.
süti beállítások módosítása