HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Ahogy vesszük. Számos magyarországi vállalkozó panaszolta, hogy a magyar adóhatóság kíméletlenül lesújt a magyar cégekre, nem hagyja azokat levegőhöz sem jutni, s elvétve olyan esetekről is lehetett hallani, amikor az APEH munkatársak valamilyen trükkel bekérőzködtek a kivizsgált személy otthonába, és a nappaliban előkapták fényképezőgépeiket, hogy megörökítsék a látottakat, és aztán kérdőre vonhassák az illetőt, hogy miből engedheti meg magának a bőr garnitúrát, vagy a plazma TV-t.

Romániában ilyen esetekre nem volt példa, és remélhetőleg nem is lesz. Annyit azonban tudni kell, hogy ha az APEh emberei kiszállnak valahova, akkor nem mennek el anélkül, hogy büntetést ne adnának. Ez az összeg terjedhet 10-20 ezer FT-tól akár 1-2 millióig, attól függően, hogy milyen rendellenességet találtak. Tehát itt is meg kell küzdeniük a vállalkozóknak a helyi adóhivatal pénzbehajtó gépezetével.

 

www.stellenangebote-forum.de

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr91482246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása