HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Ha magunk vágnánk bele, akkor hetekig elhúzódna a romániai cégalapítás, és számtalan alkalommal ki kellene járnunk Romániába. Már ott elbukna az ügy, hogy nem tudnánk székhelyet találni, vagy ha igen, akkor ennek felkutatása, a szomszédok beleegyezésének a megszerzése felemésztene néhány napot. Ha ezen túl is vagyunk, akkor még ott van az alapító okirat megszerkesztése. Ha szerencsénk van, találunk egy magyar anyanyelvű közjegyzőt, aki ezt megszerkeszti, de ki fogja leadni ezeket a dokumentumokat a cégbíróságon? Ki járja el az EU-s adószámot? Ki engedélyezteti a kiválasztott TEÁOR-kódokat? Mert ugye ez már nem tartozik a közjegyző feladatkörébe. Magunk intéznénk? Komoly nehézségeink lennének a román nyelvvel.

 

A legjobb, ha megbízunk a romániai cégalapítással egy erre szakosodott szolgáltató céget, akik alacsony, általában 40 ezer Ft ellenében elvégzik ezt a munkát, kijárják a bürokratikus utat, és rövid idő alatt a kezünkbe teszik a kész KFT-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr191454825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása