HTML

Ezen az oldalon meg szeretnénk osztani olvasóinkkal a romániai cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. 

Cégalapítás Romániában - romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában,Közösségi Adószám beszerzése,Bankszámlanyitás,Székhelyszolgáltatás és egyéb Hasznosságok oldalunkon

Sokan úgy gondolják, hogy a román cégalapításhoz szükséges dokumentumok előteremtése irdatlan munkát és időt emészt fel. De ez téves meglátás, lévén hogy külföldi állampolgár alapítja a román céget, így csupán egy személyigazolványra és egy lakcímkártyára van szükség a folyamat elkezdéséhez.

Ha a megfelelő szolgáltatót választja az ember, akkor e-mailben elküldhetők ezek az adatok, és már másnap lehet is menni aláírni a romániai közjegyző hivatalba.

Fontos viszont, hogy ne csupán az említett okiratok első oldalát, hanem a hátlapját is szkenneljük be, hiszen ott is fontos információk találhatóak, amelyek szükségesek az alapító okirat megszerkesztéséhez.

Elfogadható a régi személyigazolvány is, csak arra ügyeljünk, hogy még legalább fél évig legyen érvényes a személyi, különben nem fogadja el a romániai közjegyző. Ám ha minden rendben van, a dokumentumok érvényesek, akkor minden további nélkül belevághatunk a Kft alapításba Romániában

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitas-romaniaban.blog.hu/api/trackback/id/tr921424457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása